Andre Fraiquin

cartoons, strips, illustraties en karikaturen

  Pers

terugWelkom.html

'' In mijn functie als bladmanager van Surf Magazine, Kitesurf  Magazine en Deep Snowboardblad heb ik Andre leren kennen als  een enthousiaste en creatieve freelance medewerker. Andre z'n vaste bijdrage is kwalitatief op het juiste niveau. Met een paar woorden van mijn kant heeft hij genoeg om te begrijpen wat ik graag wil. ''

                                                                                     

                                                                                     Onno de Boer, bladmanager Surf Magazine“ Voor ons weekblad Workumer Krant Friso maakt André 1x per maand een cartoon. Via via zijn we met elkaar in contact gekomen en we zijn uiterst tevreden over de cartoons! We vinden het elke keer weer ontzettend knap; een cartoon ontwerpen en bedenken over wat er zich in de regio bij ons heeft afgespeeld. We hopen dat deze samenwerking nog lang zal blijven bestaan. ”


                                                                              Jeroen Kemker, directie Workumer Krant Friso“ Andre is onze creatieve en gedreven man, op de lead gitaar en als ontwerper en webdesigner. Hij bouwt in no time een pakkende site, die makkelijk leest, heel gevarieerd is, direct uitdaagt meer te weten te komen en veel grappige kwinkslagen kent. Het leest net zo makkelijk als een stripverhaal.

De ene lezer wil meer over de mensen in de band en andere human intrest weten, de ander over de muziek en hoe het klinkt en er uit ziet, of waar en wanneer de band weer speelt: iedereen wordt op zijn wenken bediend. Razend knap en zeer to the point.

Voor mijn vroegere band uit Brielle - waarin 2 professionele reclamemakers spelen - was het zelfs de inspiratie om na 30 jaar (!) toch ook maar eens met een eigen website te komen. Hoezo inspirerend en uitdagend ? ”


                                                                                          Hans van Leeuwen, bassist Cow Tipping

De klanten aan het woord:

<< krantenartikel Friso juni 2011. Klik op de PDF om te openen.